De senaste rapporterna
Här hittar du de senaste finansiella rapporterna om Mavshack.
Mavshack i korthet
Mavshack lanserades 2013 och är en prenumerationsbaserad Internet-TV-tjänst som är inriktad på den globala asiatiska marknaden. Genom streaming erbjuds prenumeranter asiatiska filmer, TV-serier, och musikvideor utan reklamavbrott.

Mavshack har idag det största premiumbibliotek av indiska och filippinska titlar i världen. Utbudet växer varje vecka genom avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer som Hub Media, Indiacast, VIVA Communication och Shanghai Media Group. Även ett betydande kinesiskt och indonesiskt innehåll är en del av det omfattande biblioteket som erbjuds. Med globala rättigheter har Mavshack den unika möjligheten att även nå den allt växande asiatiska marknad i Europa, Australien, Nordamerika, Afrika, och Sydamerika. Mavshack är därmed världens första och i dagsläget enda genuina globala Internet-TV-tjänst.

Med start 2015 ska Mavshack fördjupa samarbetet med det Singaporebaserade företaget Hub Media Group Pte Ltd. Ett av målen är att börja producera eget innehåll som exklusivt kan erbjudas till Mavshacks prenumeranter.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag.

Besök Mavshack.com genom att välja ditt favoritinnehåll;
Filipino Content Indian Content
Indonesian Content Chinese Content
Huvudnyhet
Mavshack ingår sitt hittills största innehållsavtal som innebär tillgång till över 200,000 timmar ny underhållning och samproduktion av originalinnehåll
Mavshack har ingått ett strategiskt partnerskap med Hub Media Group Singapore som innebär att Mavshack får tillgång till tusentals timmar av nytt innehåll som kontinuerligt anpassas efter Mavshack-användarnas preferenser. Partnerskapet omfattar även samproduktion av originalinnehåll.
Mavshack aktie